Lucht/lucht warmtepomp

Hoe werkt een lucht/lucht warmtepomp? Bij een lucht/lucht warmtepomp wordt de binnenruimte opgewarmd (of juist gekoeld) door middel van een luchtblazer. De lucht lucht warmtepomp kan dus niet alleen worden ingezet om de lucht te verwarmen, maar ook om lucht te koelen. Dit systeem kan dus zowel in de zomer als in de winter veel voordeel opleveren. Overweegt u ook een lucht lucht warmtepomp te laten installeren? Vraag dan via onze website meerdere offertes tegelijk aan in slechts enkele stappen. U ziet dan gelijk waar voor u de beste aanbieding te vinden is!

Installeren en kosten van de lucht lucht warmtepomp

De installatie van een lucht lucht waterpomp is zeer gemakkelijk. Anders dan bij een grondwaterpomp of een lucht/water warmtepomp hoeft er bij deze variant namelijk niet in de grond geboord te worden. Dit zorgt dus ook voor lagere installatiekosten. Ook de investeringskosten van een lucht/lucht warmtepomp zijn aantrekkelijker dan die van andere typen warmtepompen. Lees op onze website alles over de verschillende warmtepompen die beschikbaar zijn en kies de variant die in uw situatie de meeste besparing oplevert. Geen onnodig hoge energierekeningen meer!

Uitstekende airconditioners

Lucht/lucht warmtepompen werken uitstekend als airconditioners. Bespaar uzelf dus kosten aan mobiele aircosystemen of andere dure, onhandige systemen. Als verwarming is het rendement van een lucht/lucht warmtepomp lager, vooral als het buiten erg koud is. Wilt u ook een lucht/lucht warmtepomp als airconditioner, om de warme maanden draaglijker te maken in huis? Zoek dan ook uit wat voor u de meest aantrekkelijke manier is. Bij ons vraagt u gemakkelijk tot vijf verschillende offertes tegelijk aan, zodat u in één oogopslag meer duidelijkheid krijgt over uw keuze. Maak ook gebruik van deze handige optie en bespaar uzelf de kosten van onnodig dure systemen.