Dakkapel

Een dakkapel is een uitbouw van het schuine dakvlak en kan zowel tijdens de nieuwbouw als naderhand worden aangebracht. U kunt een dakkapel laten aanbouwen wanneer u bijvoorbeeld meer ruimte wil creëren op de bovenste verdieping. Ook zorgt een dakkapel vaak ook voor een aanzienlijke hoeveelheid licht, wat eveneens erg prettig kan zijn. Een dakkapel kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Niet alleen kan dit traditioneel op locatie gebeuren, wat ongeveer drie tot vier dagen duurt, maar ook kan er een ‘prefab dakkapel’ geplaatst worden. Prefab staat in dit geval voor prefabricated en dit betekent dat de dakkapel op een andere locatie gemaakt wordt, en zo dus binnen één dag op uw dak kan worden gemonteerd.

Er is veel keuze als het gaat om de soorten, stijlen, kleuren en materialen van een dakkapel. Afhankelijk van uw eigen smaak en van de bouwstijl van de woning, kunt u deze keuze maken. Denkt u er ook aan om een dakkapel aan te schaffen? Laat u dan goed informeren en vraag voldoende offertes aan zodat u een weloverwogen keuze maakt. Via onze website vraagt u gemakkelijk tot wel vijf offertes tegelijk aan voor uw nieuwe dakkapel!

Wij helpen u besparen

Om zoveel mogelijk te profiteren van uw dakkapel, is het belangrijk dat deze goed geïsoleerd wordt. Ongeveer 30 procent van de warmte in huis gaat namelijk verloren via het dak. Zorgt u voor een goede isolatie van uw dakkapel, dan bespaart u uzelf kosten en verhoogt u de mate van comfort in huis. Niet alleen voor uw dakkapel, maar bijvoorbeeld ook voor nieuwe kozijnen, dakisolatie of andere energiebesparende producten/systemen in huis kunt u bij ons terecht. Met slechts enkele klikken van de muis vraagt u meerdere offertes aan zodat u altijd kunt profiteren van de beste aanbieding.