Dak

Gaat u uw woning verbouwen, is uw dak verouderd of bent u een huis aan het bouwen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een dakwerk dat veilig, aantrekkelijk en energiezuinig voor u zal zijn. Hoe bereikt u dit? Door u goed te laten informeren over de mogelijkheden en door alle opties te overwegen. Omdat er ook op het gebied van dakwerk veel mogelijk is, heeft u dit waarschijnlijk niet in een uurtje uitgezocht. Maar wij helpen u alvast met een grote stap: de offertes. Via onze website vraagt u namelijk gratis en vrijblijvend tot wel vijf offertes tegelijk aan. Zo ziet u gelijk wat u ongeveer kwijt zult zijn en kunt u met deze informatie aan de slag. Niet alleen voor dakwerken, maar ook voor isolatiemogelijkheden, een dakkapel en kozijnen kunt u bij ons offertes aanvragen! Met een goed dak (en bovendien goed geïsoleerd) kunt u veel energie en kosten besparen.

Bespaar kosten met dakisolatie

Het isoleren van uw dak kost wat werk en is uiteraard een investering, maar deze kosten zijn binnen enkele jaren terugverdiend. Met goede dakisolatie verliest u minder warmte en bent u minder geld kwijt aan stookkosten. Er zijn verschillende materialen om een dak mee te isoleren, het één is effectiever dan het ander. Afhankelijk van hoeveel u stookt en van welk materiaal bij de dakisolatie wordt gebruikt, kunt u vier- tot vijfhonderd euro per jaar besparen.

Vraag vandaag nog offertes aan!

Vul uw gegevens in waarmee u om een offerte vraagt. Vermeld zo veel mogelijk details in de opdrachtomschrijving, dan krijgt u informatie die goed afgestemd is op uw behoefte. Per aanvraag krijgt u maximaal vijf offertes. Om zoveel mogelijk te besparen op energie, kunt u allerlei systemen en producten toepassen in uw woning. Lees er meer over op onze website en maak het u gemakkelijk door gelijk de offertes aan te vragen. Wij helpen u graag met besparen!