Renoveratie bestaand huis

Verouderde of beschadigde onderdelen aan uw huis kunnen leiden tot het verlies van warmte. Zo verdwijnt warmte in de winter makkelijk door een slecht geïsoleerd dak en ook verouderde kozijnen laten veel warmte door. Dit heeft negatieve gevolgen voor uw energierekening. Om energieverlies in huis zoveel mogelijk te beperken kunt u renovatie van uw woning overwegen. Dat kan een nieuw kozijn of dak betekenen, maar ook een nieuwe dakkapel behoord tot de mogelijkheden. Bij Energieverbruiker.nl kunt u daarom tot 5 gratis offertes aanvragen en zo in kaart brengen wat een eventuele renovatie gaat kosten.

Renovatie mogelijkheden

Zoals gezegd zijn er verschillende mogelijkheden voor het renoveren van uw huis. We zetten ze daarom voor u op een rijtje.

Kozijnrenovatie

Indien u last heeft van tocht in huis, kunnen verouderde of beschadigde kozijnen daar de oorzaak van zijn. In de winter leidt dit tot het verlies van warmte en een hoge energierekening. U kunt er in dat geval voor kiezen om uw kozijnen te vervangen voor goed geïsoleerde kozijnen. Om de kosten in kaart te kunnen brengen kunt u hier uw offertes aanvragen voor kozijnen.

Dakrenovatie

Ongeveer 30 procent van de warmte in huis gaat verloren via het dak. Bij een verouderd of slecht geïsoleerd dak ligt dat percentage nog hoger. Om dat verlies zoveel mogelijk te beperken kunt u dakrenovatie overwegen. Het renoveren van uw dak kost tijd en geld, maar de kosten zijn binnen enkele jaren terugverdiend. Wilt u offertes aanvragen? Dat kan!

Dakkapel

U kunt een dakkapel laten aanbouwen wanneer u bijvoorbeeld meer ruimte wil creëren op de bovenste verdieping. Ook zorgt een dakkapel vaak ook voor een aanzienlijke hoeveelheid licht, wat eveneens erg prettig kan zijn. Als u een goed geïsoleerde dakkapel heeft profiteert u van meer licht en ruimte en een lagere energierekening. Vraag vandaag nog tot 5 gratis offertes aan voor een dakkapel.

Meer besparen?

Renoveren is één manier om energie te besparen. Bij ons kunt u echter nog meer besparen! Dat kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van zonne-energie. Daarnaast kunt u ook een energiezuinige HR-ketel of warmtepomp overwegen. Op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Gebruik de energievergelijker en bekijk wat u kunt besparen!