Gevelisolatie

 Gevelisolatie is van alle vormen van isolatie de meest doeltreffende. Het laten isoleren van de buitengevel levert per jaar een besparing van 11 m3 gas per vierkante op. Er zijn een paar dingen die u bij gevelisolatie in ogenschouw moet nemen. Het isoleren van een gevel gebeurt aan de buitenkant van uw huis en verandert dan ook het uiterlijk van de woning. Zonder toestemming van de gemeente, in de vorm van een vergunning, is gevelisolatie niet mogelijk. Vooral bij monumentale panden, rijtjeshuizen en 2-onder-1 kappen is het verkrijgen van een vergunning soms lastig. Toch zijn er veel woningbezitters die deze vorm isolatie overwegen. Dit heeft te maken met het hoge rendement als het gaat om energie besparing.

De kosten voor gevelisolatie variëren tussen de € 20,- en € 112,- per vierkante meter. Dit is onder andere afhankelijke van de methode en het gebruikte isolatiemateriaal.

Ontvang vrijblijvend offertes

Als u het isoleren van de gevels van uw huis overweegt, kunt u bij Energieverbruiker.nl gratis tot 5 offertes ontvangen. Op die manier kunt u de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Het aanvragen van offertes voor isolatie gaat als volgt: u geeft aan om welke vorm van isolatie het gaat (gevelisolatie  in dit geval). Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens en contactgegevens in. Verder  geeft u aan of het om een tussenwoning, hoekwoning of vrijstaande woning gaat. Tot slot kunt u een voorkeur van contactmoment opgeven en uw aanvraag is een feit. Zoals u merkt neemt dit hooguit een paar minuten in beslag. U hoeft dus niet meer bij verschillende isolatiebedrijven aan te kloppen voor een offerte en schept al binnen enkele minuten duidelijk over de kosten voor het isoleren van uw woning.  

Meer isoleren

Als gevelisolatie geen optie is, omdat u bijvoorbeeld geen vergunning krijgt, kunt u ook andere vormen van isolatie overwegen. Bij Energieverbuiker.nl kunt u vrijblijvend offertes ontvangen voor vloerisolatie,  bodemisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Zo is er altijd een methode die leidt tot een flinke energiebesparing en wij dragen daar graag aan bij!