Energie vergelijken

Een eenvoudige, snelle en goedkope manier om te besparen op energiekosten is energie vergelijken. Voor energie vergelijken zijn er op het internet talloze websites beschikbaar waar u eenvoudig prijzen voor energie kunt vergelijken. Kiesst u voor energie vergelijken via Energieverbruiker.nl, dan krijgt u eerlijke prijzen en een onafhankelijk advies. Wij willen u voorzien van een advies waar u tevreden mee bent en ook daadwerkelijk geld mee bespaard. Kiezen voor energie vergelijken via onze vergelijker betekent dus kiezen voor een bevredigend resultaat.

Door energie vergelijken kunt u jaarlijks vele tientallen tot honderden euro’s besparen. Geld dat anders naar de energieleverancier zou gaan kunt u nu door energie vergelijken in andere zaken investeren. Energie vergelijken kan u honderden euro’s opleveren waardoor u bijvoorbeeld een weekendje weg kunt naar Rome, Barcelona of Parijs.

Energie vergelijken via Energieverbruiker.nl

Energie vergelijken via Energieverbruiker.nl is erg eenvoudig. Ga naar onze energievergelijker op de website. Vul uw postcode en huisnummer in. Vervolgens de samenstelling van uw gezin (of MKB), uw gas- en stroomverbruik en uw voorkeur voor groene of grijze stroom. Of groene en grijze stroom. U kunt tenslotte voor energie vergelijken de keuze maken voor een overzicht van alleen gas of alleen stroom. Of zowel stroom als gas. Klik nu op de knop ‘Bereken’ en de vergelijker gaat automatisch alle prijzen en leveranciers voor u tegen elkaar afwegen. En binnen enkele seconden de voor u meest voordelige opties weergeven.

Hierbij wordt bij energie vergelijken rekening gehouden met de tarieven van de energieleveranciers, de tarieven van de netbeheerder (inclusief capaciteitstarief) en de belastingen. De kosten van de netbeheerder en belastingen worden voor u bepaald door de overheid. Hier heeft u ook geen invloed op. Middels energie vergelijken kunt u wel de kosten van energieleveranciers beïnvloeden. Simpelweg door de goedkoopste optie te selecteren na energie vergelijken door onze vergelijker.

 

Aanbieders

Jaarkosten zijn incl.netwerkkosten, energiebelasting, leveringskosten en btw.
U betaalt nu bij de 3 grootste leveranciers (indien u nog nooit bent overgestapt):
  • Looptijd Prijsconditie Soort   Prijs
    Van
    Voor
    actie:
Bezig met laden...
Toon meer